verpakte kip

logo Maxipack

De Maxipack is een machine voor het verpakken van geslachte kippen die door Bos Technical Support wordt ingekocht en na een uitgebreide revisie weer in de markt wordt gezet.

maxipack

De revisie die in de werkplaats van Bos Technical Support plaatsvindt, wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd. Als eerste wordt er een uitgebreide inspectie uitgevoerd, waarbij er gekeken wordt welke onderdelen er vervangen moeten worden om een goede werking voor jaren te garanderen. Na plaatsing van deze onderdelen wordt de Maxipack uitgebreid getest en wordt de Maxipack geheel volgens de specificaties afgesteld.

 

 

 

 

maxipack

 

 

De Maxipack is een machine die een stappenproces doorloopt, wat betekent dat er veel afstellingen zijn die tijdgebonden zijn. Het moge duidelijk zijn dat een goede afstelling vereist is, mede ook om het aantal verpakte producten per minuut te halen volgens de specificaties.

draaiplateauluchtleidingenveiligheidschakelaars

Uiteindelijk komt er na alle werkzaamheden een goedwerkende machine terug die nog voor vele jaren in het productieproces kan mee draaien.

bedienings consoletaperventielen blok

Het aanschaffen of het laten reviseren van een gebruikte Maxipack van Bos Technical Support is natuurlijk een goede keuze, maar het is ook mogelijk om een nieuwe Maxipack te kopen. Bos Technical Support heeft een goede samenwerking met FPS Moba en kan u dan ook voorzien van nieuwe machines.

Klik op het pdf logo om de Moba Maxipack brochure te downloaden.

Maxipack brochure

Wilt u de Maxipack in bedrijf zien? Klik op het Avi logo om de film te zien.

maxipack film

 

Mocht u belangstelling hebben neem dan gerust contact op. Klik hier.